Wanneer je jouw bedrijf, website, berichten en foto’s onder de aandacht wilt brengen op social media, dan heb je likes nodig. Hoe meer likes je hebt, hoe populairder je zult worden. En als je eenmaal populair bent, zal dat ook de rest van Nederland niet meer kunnen ontgaan. Er zijn verschillende manieren waarop je online populariteit kunt vergaren.

Likes kopen voor social media
Je kunt likes kopen, zowel op Facebook als Instagram, waarmee je je berichten dus populairder maakt. Voor Facebook kun je echte likes kopen die dus niet kunnen worden onderschept bij een controle door Facebook. De likes kun je kopen in diverse pakketten. Online zul je diverse aanbieders van Facebook-likes vinden, dus kijk van tevoren goed waar je een aankoop doet. Ditzelfde geldt voor Instagram: likes kopen kan bij verschillende aanbieders en in meerdere pakketten. Lees je van te voren goed in.

Wat doen deze likes voor je?
Wanneer je besluit het zonder likes te proberen, zul je merken dat dit een stuk moeilijker gaat dan misschien vooraf gepland. Er zijn honderden andere bedrijven die zowel op Facebook als Instagram zitten, die ook populariteit proberen te vergaren. Wanneer jij likes koopt voor zowel Facebook of Instagram, krijg je ook automatisch meer volgers. Hoe dit komt? Omdat mensen sneller geneigd zijn een pagina te liken die al veel volgers heeft dan een pagina die amper 50 likes heeft.

In contact met je likers
Wanneer je jouw pagina ook goed onderhoud door regelmatig op Facebook te posten, zul je merken dat je pagina daarna steeds meer zal gaan groeien. Je kan wel duizenden likes hebben, maar wanneer je pagina verder niet heel levendig is zal dit ook voor argwaan bij je volgers zorgen. Het is dan ook belangrijk om veel tijd en energie in je social media te zorgen. Op Instagram kun je goed gebruik maken van alle opties zoals stories, livestreams en andere leuke manieren om in contact te blijven met je volgers.

In het vizier van Google
Deze likes zullen je uiteindelijk ook in het vizier van Google brengen, waardoor je ook de mogelijkheid krijgt om hoger in de zoekmachine te komen. En dat zorgt ook weer voor meer likes en volgers. Wanneer je likes koopt en hier goed gebruik van maakt, kan dit voor veel populariteit zorgen.